Om oss

   
TUNGELSTAS ÄLDSTA HANDELSTRÄDGÅRD
BLOMORADO är Tungelstas äldsta handelsträdgård och ligger mellan Tungelsta skola och Tungelsta station. Anläggningen består av tre uppvärmda- och ett kallväxthus, en stor trädgård med ett brett sortiment av perenner, buskar och träd samt vår trädgårdsbutik. 

NÄRODLAT OCH EKOLOGISKT
Med tanke på miljön odlar vi så mycket som möjligt själva, och vi anlitar i första hand svenska leverantörer. Vi driver upp penséer, pelargoner och mängder av sommarblommor som bland annat surfinia, fuchsia och lobelia. Under vår, sommar och höst har vi husen fyllda med egenodlade blommor och våra fantastiska amplar. Kryddor, grönsaker och Stevia ingår också i vårt egenodlade sortiment.  

ÖPPETTIDER
BLOMORADO har öppet from 15 mars tom 30 september ALLA dagar 10.00-18.00. Vi har öppet in i oktober, och stänger igen växthusen under november. Därefter öppnar vi igen och har öppet från första advent fram till nyårsdagen. 

HITTA HIT
Sväng av vid vår skylt utmed Södertäljevägen, följ granhäcken i kanten av fotbollsplanen, sväng höger och du är framme hos oss. Centralt och lättillgängligt även med allmänna kommunikationsmedel, några hundra meter från Tungelsta pendeltågsstation och busshållsplatser vid Tungelsta pendeltågsstation och Tungelsta skola.

VÄLKOMMEN
Vi välkomnar både dig som privatperson och företagskund.

Är det något särskilt du söker som inte finns i vårt sortiment kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att tillfredsställa dina önskemål.

Vi som driver Blomorado är Ingemar och Danuta. Varmt välkomna att besöka oss!